om

OM SUSANNE - SUKRILI

Jag har min ateljé i Askim precis vid havet strax utanför Göteborg, där trivs jag gott och lägger gärna många timmar där.

Tavlorna ger mig energi i massor. Jag fullkomligt älskar allt som har med dem att göra, ritningar, hitta nya idéer samt skaffa fram material. Tiden det tar att bygga dem, jobba rent praktiskt med att färdigställa dem och precis då när de är klara får jag en helt magisk känsla i hela kroppen känner mig som ett barn. Det ögonblicket är jag helst för mig själv för det är en så härlig kick som rusar genom kroppen.

Jag gör dem i de material som kommer i min väg, inspirerad av i första hand verkstad och industri. Jag gillar kontrasterna, betong och trä möter blank metall. Jag gör gärna stora som små måttbeställda tavlor, där man som köpare kan få ha lite inflytande (på önskemål och känsla), men jag måste så klart följa de idéer som finns i mitt huvud och hjärta.

NAMN: Susanne Kristina Lilja

YRKE: Teckenspråkstolk och konstnär

BOR: Askim

BAKGRUND: Jag kommer ursprungligen från Uppsala men flyttade till västkusten 1994 för att studera teckenspråk, hamnade sedan i Göteborg och bildade familj. Har jobbat som teckenspråkstolk i drygt tio och har alltid gilla att skapa i olika former oavsett material.

 

Sukrili - Susanne Lilja Art - Website: www.sukrili.com - Email: info@sukrili.com Copyright © Sukrili 2014 All Rights Reserved.